Jag är stolt över mina uppdragsgivare. Det är tidskrifter och tidningar med hög kvalitet, proffsiga redaktörer och duktiga medarbetare. Här hittar du ett artikelarkiv med nyligen publicerade texter. De flesta jag jobbar för är rikstäckande medier med huvudredaktioner i Stockholm. Uppdragsgivarna kan alltid bli fler och nya – välkommen så bollar vi mer. På denna sida finns ett urval av redaktioner jag har samarbetat med. Om du klickar på länkarna kommer du till respektive tidnings webbplats.

 

Redaktören presenterar…

Tidskriften Elevhälsa den 25 april 2024

… ett nytt nummer av Tidningen Elevhälsa. Denna gång dyker vi ner i temat Samverkan. Alla pratar om att det är så svårt, politiker vill slopa viss sekretess mellan myndigheter men ändå menar forskarna att det inte är här skon klämmer. Läs mer i senaste numret av Tidskriften Elevhälsa med mig som redaktör vid rodret!

Missa heller inte porträttet på Henrik Wahlström som driver kampanjen Upp och ner. På så vis vill han öppna upp samtalen om psykisk ohälsa.

Likvätska eller klotter- Sofie sanerar för att hjälpa människor

Tidningen Fastighetsfolket den 17 april 2024

De är dolda vardagshjältar, sanerarna som griper in och rensar lägenheter i misär, igenproppade toaletter eller tar bort spåren efter ett självmord. För Fastighetsfolket har jag mött en av dem, Sofie Nilsson i Oskarshamn. Hon ser bemötandet av människor som en lika viktig del av jobbet som att göra rent.

Nytt nummer av Grundskoletidningen

Grundskoletidningen den 24 januari 2024

… kom från tryckeriet i dag! Jag är ansvarig redaktör för tidningen som kommer med 6 nummer om året och ges ut av förlaget Gothia Kompetens. I det här numret dyker vi ner i temat hållbar undervisning samt träffar dragartisten och skådespelaren Robert Fux. Dessutom bjuder vi på konkret lektionsmaterial för att sporra elevers motivation samt får tips om hur poddar kan lyfta svenskämnet. Och mycket mer.

Artikelarkiv