Jag är stolt över mina uppdragsgivare. Det är tidskrifter och tidningar med hög kvalitet, proffsiga redaktörer och duktiga medarbetare. Här hittar du ett artikelarkiv med nyligen publicerade texter. De flesta jag jobbar för är rikstäckande medier med huvudredaktioner i Stockholm. Uppdragsgivarna kan alltid bli fler och nya – välkommen så bollar vi mer. På denna sida finns ett urval av redaktioner jag har samarbetat med. Om du klickar på länkarna kommer du till respektive tidnings webbplats.

 

Nu får ordningsvakter göra polisens jobb

Tidningen Arbetet den 08 november 2023

Fyra veckors utbildning. Sedan får ordningsvakter inte bara kroppsvisitera en person utan också transportera en omhändertagen. Både Transport och Polisförbundet kritiserar den nya lagen. Den kan öka riskerna, även för vakterna.

LÄS HELA REPORTAGET

Hon hjälper barn till bättre tandhälsa på pionjärkliniken Tandborsten

Tidningen Vision den 25 oktober 2023

Sveriges första Tandborsten-mottagning finns i Rosengård i Malmö. Det är en förebyggande mottagning som drivs av tandsköterskan Randa Abed med kollegor. De jobbar för att bygga relationer till småbarnsfamiljer och fungera som stöd i att ta hand om barnens tänder, redan från späd ålder.

LÄS HELA REPORTAGET

”Hur ska vi judar känna oss trygga i Sverige?”

Svenska Dagbladet den 10 oktober 2023

Svenska judar efterlyser ett tydligare avståndstagande för det som tolkats som hyllningar av Hamas attacker mot den israeliska civilbefolkningen. ”Hur ska vi känna oss trygga i Sverige”, undrar Daniel från tåget på väg mot Malmö och en judisk minnesstund.

LÄS HELA ARTIKELN

Artikelarkiv