Jag är stolt över mina uppdragsgivare. Det är tidskrifter och tidningar med hög kvalitet, proffsiga redaktörer och duktiga medarbetare. Här hittar du ett artikelarkiv med nyligen publicerade texter. De flesta jag jobbar för är rikstäckande medier med huvudredaktioner i Stockholm. Uppdragsgivarna kan alltid bli fler och nya – välkommen så bollar vi mer. På denna sida finns ett urval av redaktioner jag har samarbetat med. Om du klickar på länkarna kommer du till respektive tidnings webbplats.

 

Vägledarens dörr står alltid öppen – det är ju dörren till framtiden!

Tidningen Vi Vägledare den 25 april 2023

Genom att bygga relationer och aldrig förutsätta särskilda förkunskaper kan studie- och yrkesvägledaren Besa Murati i Malmö arbeta mer normkritiskt. Hennes mål är att få eleverna att våga tänka utanför givna ramar.

LÄS HELA REPORTAGET

Simon stoppade hot och våld – nu vill fler engagera sig fackligt

Tidningen Arbetet den 07 april 2023

En våldsam brukare får skyddsombudet Simon Kullberg att lägga skyddsstopp. Det blir start­punkten för en bättre arbetsmiljö och kraftigt ökat fackligt engagemang på Malmös dagliga verksamheter.

LÄS HELA ARTIKELN

Trivector är Sveriges mest cykelvänliga arbetsplats

Tidningen Ingenjören den 04 april 2023

Konsultföretaget Trivector i Lund har utsetts till landets mest cykelvänliga arbetsplats. Jag har intervjuat civilingenjör Pernilla Hyllenius Mattisson, cykelansvarig på arbetsplatsen, om framgångsfaktorerna.

LÄS HELA ARTIKELN

Artikelarkiv