Jag är stolt över mina uppdragsgivare. Det är tidskrifter och tidningar med hög kvalitet, proffsiga redaktörer och duktiga medarbetare. Här hittar du ett artikelarkiv med nyligen publicerade texter. De flesta jag jobbar för är rikstäckande medier med huvudredaktioner i Stockholm. Men uppdragsgivarna kan alltid bli fler och nya – välkommen så bollar vi mer. På denna sida finns ett urval av dem jag skriver för i dag. Om du klickar på länkarna kommer du till respektive tidnings webbplats.

”Åtgärd kopplad till varje steg”

Tidningen Specialpedagogik den 20 september 2019

5-åriga Heddas PANS-symtom bröt ut helt plötsligt, en sommareftermiddag i en mataffär. Nu har det hunnit gå tre år och föräldrarna har fört en lång och envis kamp för att få rätt stöd från en många gånger oförstående vård och skola. Möt Hedda och andra som drabbats av denna än så länge ganska okända diagnos i ett stort temanummer av tidningen Specialpedagogik.

LÄS HELA ARTIKELN

”Vi anmälde skolan och flyttade”

Tidningen Specialpedagogik den 19 september 2019

Den neuropsykiatriska funktionsvariationen PANS är ett relativt nyupptäckt tillstånd och det finns ännu stora kunskapsluckor i många delar av vård- och skolsverige. Birgitta fick kämpa i många år för sin dotter Amandine, som höll på att dö två gånger innan hon fick rätt vård och stöd.

LÄS HELA ARTIKELN

Mässan H22 ska utforska framtidens städer

Arkitekten den 10 september 2019

I senaste numret av tidningen Arkitekten, som jag nyss har börjat samarbeta med, skriver jag om H22-mässan som kommer att gå av stapeln i Helsingborg sommaren 2022. PÅ den vill arrangörerna samla idéer, exempel och forskning kring hur framtidens städer kan bli hållbara i en tid när allt fler drar mot storstan.

LÄS HELA ARTIKELN

 

Artikelarkiv