Jag är stolt över mina uppdragsgivare. Det är tidskrifter och tidningar med hög kvalitet, proffsiga redaktörer och duktiga medarbetare. Här hittar du ett artikelarkiv med nyligen publicerade texter. De flesta jag jobbar för är rikstäckande medier med huvudredaktioner i Stockholm. Uppdragsgivarna kan alltid bli fler och nya – välkommen så bollar vi mer. På denna sida finns ett urval av redaktioner jag har samarbetet med. Om du klickar på länkarna kommer du till respektive tidnings webbplats.

 

 

På nytt uppdrag

Publikt den 12 maj 2021

Länsstyrelserna fick raskt organisera om för att kunna ta hand om tillsynen enligt den nya pandemi­lagen. I Skåne har många medarbetare lämnat sina ordinarie tjänster för att arbeta med att besöka butiker och andra verksamheter. En av dem är handläggaren Sara Flinck som jag och fotograf Emil Malmborg följde ut på oanmälda kontroller i Sjöbo.

LÄS HELA REPORTAGET

Cord Siegel: ”Uppdraget tar inte slut vid fasaden”

Arkitekten den 25 mars 2021

Arkitekt Cord Siegel ritar, bygger och förvaltar med målet att människor ska cykla, gå, mötas och njuta mer – ja, leva ett mer hållbart liv helt enkelt. Han ser arkitektyrket som ett samhällsuppdrag, där sociala och klimatmässiga perspektiv väger tungt.

LÄS HELA PORTRÄTTET

De delar helt lika på föräldraledigheten

Tidningen Kollega den 23 mars 2021

När Tommi och Linda Agetoft fick barn valde de att dela föräldraledigheten rakt av från början. De ville båda vara närvarande i sin bebis utveckling redan från start – och samtidigt ha kvar en fot i arbetslivet. Modellen blev så lyckad att de upprepade den när lillebror kom några år senare.

LÄS HELA ARTIKELN

Artikelarkiv