Jag är stolt över mina uppdragsgivare. Det är tidskrifter och tidningar med hög kvalitet, proffsiga redaktörer och duktiga medarbetare. Här hittar du ett artikelarkiv med nyligen publicerade texter. De flesta jag jobbar för är rikstäckande medier med huvudredaktioner i Stockholm. Uppdragsgivarna kan alltid bli fler och nya – välkommen så bollar vi mer. På denna sida finns ett urval av redaktioner jag har samarbetat med. Om du klickar på länkarna kommer du till respektive tidnings webbplats.

 

 

Lärare i behov av särskilt stöd – handledning ett känsligt ämne

Tidningen Specialpedagogik den 31 maj 2022

Förväntningarna på vad handledning ska innebära kan krocka mellan specialpedagog och lärare. För tidningen Specialpedagogik har jag gjort ett större tema om detta. I denna första artikel intervjuar jag forskare.

LÄS HELA ARTIKELN

Chefen som sadlade om till klimataktivist

den 02 maj 2022

För ett år sedan sa Pontus Bergendahl upp sig från jobbet som chef inom it-sektorn – för att bli klimataktivist på heltid.

LÄS HELA ARTIKELN

 

Artikel i senaste tidningen Chef&Karriär

Talar från hjärtat om våldets förödande konsekvenser

Tidningen Vision den 12 april 2022

Så här inför påsk passar jag på att tipsa om diakon Ebba Älverbrandt, som jag har mött i Malmö för Tidningen Vision. Hon är den första inom Svenska kyrkan som har engagerat sig inom modellen Sluta skjut. ”Vi kan inte sitta och vänta på att människor ska komma till oss när skjutningar sker, vi måste gå ut till dem”, säger Ebba i reportaget som du hittar här:

LÄS HELA REPORTAGET

 

Artikelarkiv