Jag är stolt över mina uppdragsgivare. Det är tidskrifter och tidningar med hög kvalitet, proffsiga redaktörer och duktiga medarbetare. Här hittar du ett artikelarkiv med nyligen publicerade texter. De flesta jag jobbar för är rikstäckande medier med huvudredaktioner i Stockholm. Uppdragsgivarna kan alltid bli fler och nya – välkommen så bollar vi mer. På denna sida finns ett urval av redaktioner jag har samarbetat med. Om du klickar på länkarna kommer du till respektive tidnings webbplats.

 

 

Talar från hjärtat om våldets förödande konsekvenser

Tidningen Vision den 12 april 2022

Så här inför påsk passar jag på att tipsa om diakon Ebba Älverbrandt, som jag har mött i Malmö för Tidningen Vision. Hon är den första inom Svenska kyrkan som har engagerat sig inom modellen Sluta skjut. ”Vi kan inte sitta och vänta på att människor ska komma till oss när skjutningar sker, vi måste gå ut till dem”, säger Ebba i reportaget som du hittar här:

LÄS HELA REPORTAGET

 

Prisjuryns ordförande tar ton i debatten

Arkitekten den 14 mars 2022

Med tanke på klimatutmaningarna har det byggts färdigt nu, tycker den tongivande arkitekten Torun Hammar, aktuell som jury-ordförande för årets Kasper Salin-pris. Nu är det dags att tänka nytt kring redan befintliga byggnader och miljöer, säger hon och berättar mer i min intervju med henne för tidningen Arkitekten.

LÄS HELA ARTIKELN

Undersköterska orosanmäld av förskola – kan en mamma jobba heltid 2022?

Tidningen Arbetet den 09 mars 2022

I många kvinnodominerade yrken är det fortfarande svårt att jobba heltid och ha barn. I samband med 8 mars har jag intervjuat fyra mammor som berättar om rädsla, oro, stress och att mycket hänger på förstående chefer.

LÄS HELA ARTIKELN

Artikelarkiv