Jag är stolt över mina uppdragsgivare. Det är tidskrifter och tidningar med hög kvalitet, proffsiga redaktörer och duktiga medarbetare. Här hittar du ett artikelarkiv med nyligen publicerade texter. De flesta jag jobbar för är rikstäckande medier med huvudredaktioner i Stockholm. Uppdragsgivarna kan alltid bli fler och nya – välkommen så bollar vi mer. På denna sida finns ett urval av redaktioner jag har samarbetat med. Om du klickar på länkarna kommer du till respektive tidnings webbplats.

 

 

”Vi fick bevisa att vi dög”

Fokus - Sveriges nyhetsmagasin den 20 januari 2022

Ewa-Gun Westford blev polis när kvinnor var sällsynta i yrket. På senare år har hon varit en orädd och profilerad presstalesperson för myndigheten i Skåne. Nyligen har hon motvilligt gått i pension, efter över 45 år inom polisen. Hon har aldrig svarat »ingen kommentar«, berättade hon när jag mötte henne för nyhetsmagasinet Fokus.

LÄS HELA ARTIKELN

Sluten myndighet försvårar granskning

Polistidningen den 14 december 2021

Polisen är en av de myndigheter som journalister har allra svårast att få objektiv och saklig information ifrån. Det visar en färsk forskningsstudie från Linköpings universitet.

LÄS HELA ARTIKELN

Så löste de samarbetet mellan specialpedagog och lärare

Tidningen Specialpedagogik den 10 december 2021

Många specialpedagoger möts av lärarkritik för att de ”lägger sig i undervisningen”. På S:ta Gertruds skola i Västerås satte specialpedagog och rektor i gång ett arbete för ökad samsyn som gav resultat.

LÄS HELA ARTIKELN

Artikelarkiv