Jag är stolt över mina uppdragsgivare. Det är tidskrifter och tidningar med hög kvalitet, proffsiga redaktörer och duktiga medarbetare. Här hittar du ett artikelarkiv med nyligen publicerade texter. De flesta jag jobbar för är rikstäckande medier med huvudredaktioner i Stockholm. Uppdragsgivarna kan alltid bli fler och nya – välkommen så bollar vi mer. På denna sida finns ett urval av redaktioner jag har samarbetat med. Om du klickar på länkarna kommer du till respektive tidnings webbplats.

 

 

Poliserna: ”Den bästa serien som gjorts”

Tidningen Vi den 19 september 2022

Inför den andra säsongen av Svt-serien Tunna blå linjen har jag och fotografkollegan André hängt med fyra Malmö-poliser för att få veta mer om deras vardag. Poliserna känner igen sig, men det finns en sak i deras arbete som serien missat helt.

LÄS HELA ARTIKELN

Därför kan hybridarbete skapa konflikter på jobbet

Tidningen Ingenjören den 16 september 2022

Det hybrida arbetslivet kan leda till ökade spänningar och konflikter på arbetsplatsen. Läs om 7 tips för att undvika och lösa konflikter som uppstår när vi inte längre ses varje dag på kontoret.

LÄS HELA ARTIKELN

Lokföraren Julian hjälper kollegor efter självmord på spåren

Sekotodningen den 01 september 2022

Lokföraren och kamratstödjaren Julian Ellis hjälper kollegor som har kört på någon som begår självmord. Mötena blev även ett stöd för honom själv, när han råkade ut för samma sak.

LÄS HELA ARTIKELN

Artikelarkiv